Klops z jajkiem / Fałszywy zając / Pieczeń rzymska
23.01.2015
Nazwa może Was zaskoczyć, ale staropolskie książki taką właśnie nazwę podsuwają. Moim zdaniem jest urocza.
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‚GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);
ga(‚create’, ‚UA-42916170-1’, ‚auto’);
ga(‚send’, ‚pageview’);
KLOPS Z JAJKIEM / FAŁSZYWY ZAJĄC / PIECZEŃ RZYMSKA
Składniki:
– 500 gram mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
– 1 papryczka
Czytaj Dalej
Komentarze